Om oss

Hei, jeg er Rine , eier og driver av Bnatural.no!

 

Jeg kan stolt fortelle deg at du akkurat har landet i mitt grønne skjønnhets univers!

 

Jeg startet nettbutikken min i 2017, for å gjøre det enklere å finne frem til de virkelig gode rene, naturlige og økologiske produktene for deg som ønsker å ta gode valg men synest det kan være vanskelig og forvirrende i en jungel av kosmetikk som finnes der ute!

Med utdanning som økologisk sertifisert hudterapeut og makeup artist er jeg utrolig stolt av å kunne presentere dette unike og bærekraftige grønne universet. Ingen merker eller produkter er tilfeldig her!

Her finner du naturlige, økologiske, etiske og bærekraftige merker som er trygge, effektive og holder det de lover.

Visste du at huden er vårt største organ og kan absorbere opptil 60 % av det vi påfører den! En rekke studier har vist at versting stoffer som man ofte kan finne i vanlige kosmetikkprodukter er linket til allergier, hormonforstyrrelser og til og med kreft i verste tilfeller!
(Dette står det også om på Kreftforeningen sine sider)

For det er jo summen av de mange produkter vi bruker regelmessig som kan utgjøre en negativt forskjell med syntetisk fremstilte kjemikalier. Disse vil jeg veldig gjerne unngå i min hverdag og jeg brenner for å hjelpe, inspirere og veilede deg som ønsker det samme!

Jeg har et stort hjerte for natur, miljø og dyr som også har vert en del av drivkraften bak å skape Bnatural.  Man tar bedre vare på naturen, miljøet og dyrene ved å velge grønn økologisk skjønnhet og velvære fra bnatural.

 

Takk for at du besøker bnatural.no!

 -Rine

 

Har du spørsmål om merker, eller trenger veiledning? Send en mail her