Om oss

Velkommen til bnatural.no  

 

i 2017 startet jeg nettbutikken, for å gjøre det enklere å finne frem til de gode rene og økologiske produktene for deg som ønsker å ta gode valg men synest det kan være vanskelig og forvirrende i en jungel av kosmetikk som finnes der ute.

Med utdanning som økologisk sertifisert hudterapeut og makeup artist er jeg superstolt av å kunne presentere denne unike og bærekraftige nettbutikken. Ingen merker eller produkter er tilfeldig her!

Her finner du etiske og bærekraftige merker, med trygge og renest mulig ingredienser.

Visste du at huden er vårt største organ og kan absorbere opptil 60 % av det vi påfører den! En rekke studier har vist at versting stoffer som man ofte kan finne i vanlige kosmetikkprodukter er linket til allergier, hormonforstyrrelser og til og med kreft i verste tilfeller!
(Dette står det også om på Kreftforeningen sine sider)

For det er jo summen av de mange produkter vi bruker regelmessig som kan utgjøre en negativt forskjell med enkelte fremstilte kjemikalier vi putter på huden vår. Disse verstingstoffene vil jeg veldig gjerne unngå i min hverdag og jeg brenner for å hjelpe, inspirere og veilede deg som ønsker det samme!

Samtidig som det er bedre for både hud og helse, tar man også hensyn til naturen, miljøet og dyrene ved å velge green beauty .

Takk for at du besøker bnatural.no!

 

-Rine

 

 

 

Har du spørsmål om merker, eller trenger veiledning? Send en mail her