Om oss

Hei, jeg er Rine , eier og driver av Bnatural.no!

 

 

Jeg kan stolt fortelle deg at du akkurat har landet i mitt grønne skjønnhets univers!

 

Jeg startet nettbutikken min i 2017, for å gjøre det enklere å finne frem til de virkelig gode rene, naturlige og økologiske produktene for deg som ønsker å ta gode valg men synest det kan være vanskelig og forvirrende i en jungel av kosmetikk som finnes der ute!

Med utdanning som bl.a økologisk sertifisert hudterapeut er jeg superstolt av å kunne presentere denne unike og bærekraftige nettbutikken. Ingen merker eller produkter er tilfeldig her!

Her finner du kun etiske og bærekraftige merker som er trygge, effektive og holder det de lover.

Du finner aldrig parabener, mineralolje, sulfater, syntetiske parfymer eller andre skadelige kjemikalier.

Visste du at huden er vårt største organ og kan absorbere opptil 60 % av det vi påfører den! En rekke studier har vist at versting stoffer som man ofte kan finne i vanlige kosmetikkprodukter er linket til allergier, hormonforstyrrelser og til og med kreft i verste tilfeller!
(Dette står det også om på Kreftforeningen sine sider)

For det er jo summen av de mange produkter vi bruker regelmessig som kan utgjøre en negativt forskjell med syntetisk fremstilte kjemikalier. Disse vil jeg veldig gjerne unngå i min hverdag og brenner for å hjelpe, inspirere og veilede deg som ønsker det samme!

Samtidig som det definitivt er bedre for både hud og helse, tar man også mer hensyn til naturen, miljøet og dyrene ved å velge grønn skjønnhet og velvære.

Takk for at du besøker bnatural.no!

 

-Rine

 

Har du spørsmål om merker, eller trenger veiledning? Send en mail her